Werken in de techniek

Kom werken bij uitzendbureau JoeToe!

Techniek vacatures

Werken in de techniek 

Werken in de techniek heeft de toekomst. De vraag naar technische vakmensen wordt niet minder. Sterker nog: deze zal in de komende jaren alleen maar toenemen! Ook bij uitzendbureau JoeToe in Ede hebben we genoeg vacatures in de techniek online staan. Heb jij een technische opleiding afgerond of een technische achtergrond? Neem dan een kijkje tussen de vacatures in de techniek

Waarom werken in de techniek?

Het werken in de techniek brengt veel voordelen met zich mee. Er is en zal altijd werk zijn in de techniek. De vraag naar mensen in de techniek stijgt. Er is namelijk een groot tekort aan goed personeel in de techniek. Bovendien zorgt het werken in de techniek voor veel voldoening. Je bent namelijk bezig met het bouwen, verbeteren of herstellen tijdens je projecten.

 

Als techniekmedewerker is dit wat we je bieden:

  • Persoonlijke begeleiding 
  • Veel werk in de regio Ede
  • Uitstekende arbeidsomstandigheden
  • Werken wanneer het jou uitkomt
  • Hele leuke projecten

Functies in de techniek

Uitzendbureau JoeToe heeft een ruim aanbod in vacatures in de techniek. Maar hoe weet je nou precies wat bij jou past? We hebben de meest voorkomende functies en vacatures op een rijtje gezet. Zo weet jij precies op welke vacatures je wil zoeken! 

Monteur 

Een monteur richt zich op het goed laten functioneren van apparaten en installaties. Daarom zijn de werkzaamheden van een monteur voornamelijk onderhoud en storingen verhelpen. 

Engineer 

Als je gaat werken als engineer dan maak je voornamelijk technische tekeningen. Het beroep is bij veel technische bedrijven aanwezig. Echter varieert dit heel erg per sector, maar je kan ervan uitgaan dat ieder bedrijf dat ontwerpen maakt engineers in dienst heeft. 

Servicemonteur 

Een servicemonteur is iemand die dagelijks machines en apparaten onderhoudt en repareert. Een andere naam voor een servicemonteur is onderhoudsmonteur of servicetechnicus. 

Technische inkoper  

Als je werkt als technische inkoper ben je verantwoordelijk voor het inkoopbeleid van een technische organisatie. Als technische inkoper bestaan je werkzaamheden uit het inkopen van machines, apparatuur, onderdelen en gereedschappen. 

Salaris in de techniek

Wat verdien ik in de techniek als ik aan de slag ga in de omgeving van Ede? Het salaris wat je dan verdient is gemiddeld tussen de € 2.155 en € 2.930 bruto. Dit salaris is afhankelijk van je ervaring en opleidingsniveau. Ook komt het weleens voor dat je boven dit bedrag verdient. 

Wat breng je mee?

Je moet om in de techniek te kunnen werken beschikken over een aantal eigenschappen. Het is namelijk niet voor iedereen weggelegd. Om in de techniek te werken moet je nauwkeurig zijn en een goed inzicht hebben. Ook is het vereist dat je goed zelfstandig kan werken. 

Techniekvacatures in je mailbox

Het zoeken van een geschikte vacature in de techniek is best lastig. Ben je op zoek naar vacatures in de techniek in de regio van Ede? Maak dan eenvoudig binnen een minuut een profiel aan waarin je jouw zoekcriteria aan ons doorgeeft. Wanneer we een geschikte vacature hebben sturen we je een email of bellen we je even. Maak direct jouw profiel aan!

Benieuwd naar wat voor vacatures er in de andere sectoren zijn? Bekijk vacatures per sector in de regio Ede:

Ik zoek werk

Vacatures Logistiek medewerker vriescel checklist

Ik zoek personeel

Contact Heftruck in magazijn