Werken in de bouw

Kom werken bij uitzendbureau JoeToe!

Bouw vacatures

Werken in de bouw

Werken in de bouw betekent aanpoten, maar ook veel gezelligheid. Ben jij op zoek naar vacatures in de bouw? Dan ben je bij JoeToe aan het juiste adres. We zijn graag jouw gids bij het zoeken van vacatures in de bouw in de omgeving van Ede. Neem een kijkje tussen onze bouw vacatures

JoeToe is veel meer dan een uitzendbureau in de bouw. We kijken samen naar de mogelijkheden en vinden persoonlijk contact dan ook belangrijk. Ook als je straks aan het werk gaat voor JoeToe blijven we contact houden. Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en kan je geen passende vacature vinden? Of wil jij in je vakanties aan de slag in de bouw? Schrijf je dan in.

Dit is wat we je bieden

Als je gaat werken in de bouw in de regio Ede, dan kan je dit verwachten:

  • Veel werk in de regio Ede
  • Persoonlijke begeleiding
  • Uitstekende arbeidsomstandigheden
  • Leuke projecten

Welke functies zijn er in de bouw?

Welke vacature in de bouw past het beste bij jou? Ben jij een echte timmerman of juist een stukadoor? In de bouw weet je van aanpakken en ben je niet vies van hard werken. We hebben een aantal vacatures in de bouw in de omgeving van Ede online staan. 

Timmerman

Als timmerman werk je voornamelijk met je handen en machines. Je gaat bouwwerken construeren, monteren of repareren. Meestal gaat het om houten constructies zoals kozijnen, ramen en deuren, maar ook dakconstructies en vloeren. 

Werkvoorbereider

Als je gaat werken als werkvoorbereider dan zorg jij ervoor dat alle voorwaarden om een project te kunnen starten zijn voldaan. Dus je bent verantwoordelijk voor de planning, maar ook voor calculaties en inkopen. 

Metselaars

Metselaars zijn echte vakmannen die stenen of blokken natuursteen metselen. Als je gaat werken als metselaar ben je een echte bouwer.

Stratenmakers

Als je gaat werken als stratenmaker leg je straten, pleinen, stoepen en erven aan. Dankzij je kennis en het gebruik van de juiste materialen ben je in staat nette, vlakke ondergronden te creëren. 

Schilders

Als schilder voorzie je houtwerk, kunststof, beton of andere materialen van een verflaag. Je bent bezig met het uitvoeren van onderhoud schilderwerk, maar ook nieuwbouwschilderwerk, zowel binnen als buiten. 

Stukadoors

Als je gaat werken als stukadoor breng je stucwerk aan op plafonds en muren van gebouwen om deze aantrekkelijk of egaal te maken. 

Tegelzetters

Als tegelzetter bekleed je wanden of vloeren met keramische, glanzen en natuurstenen tegels. Dit doe je bijvoorbeeld door de tegels te lijmen. 

Salaris in de bouw

Wat verdien ik als ik in de bouw aan de slag ga in de omgeving van Ede? Het salaris wat je verdient in de bouw varieert tussen de € 2.291 en € 4.391 bruto. Dit is helemaal afhankelijk van ervaring, beroep en opleiding. Ben je onder de 21 jaar? Dan gelden er andere salarissen. 

Wat breng je mee?

Er zijn wel een aantal eigenschappen die je nodig hebt als je gaat werken in de bouw. Om in de bouw te werken moet je een echte teamspeler zijn. Daarbij is vroeg opstaan geen enkel probleem voor jou. 

Vacatures in de bouw in je mailbox

Werk zoeken is best lastig. Ben je op zoek naar vacatures in de bouw in de regio van Ede? En weet je niet wat precies bij jou past? Maak binnen een minuut een profiel aan waarin je jouw wensen aan ons doorgeeft. Wanneer we een geschikte vacature hebben sturen we je een email of bellen we je even. Maak jouw profiel aan!

Benieuwd naar het werken in een van onze andere sectoren? Andere lazen ook over deze sectoren:

Ik zoek personeel

Vacatures Logistiek medewerker vriescel checklist

Ik zoek personeel

Contact Heftruck in magazijn