Werken in de zorg

Kom werken bij uitzendbureau JoeToe!

Zorg vacatures

Werken in de zorg

Werken in de zorg is werk wat er echt toe doet. Je moet het leuk vinden mensen te verzorgen als zij het zelf niet (meer) kunnen. Werk jij graag in een gezellige omgeving en hecht je veel waarden aan contact met mensen? Wellicht dat de zorg en welzijn sector iets is voor jou. 

Als uitzendbureau in Ede proberen we lokaal maatschappelijk betrokken te zijn in de zorg en welzijn sector. We dragen graag ons steentje bij om deze belangrijke sector te helpen met het invullen van vacatures. 

Ontwikkeling in de zorg en welzijn

De vraag naar personeel in de zorg zal de komende jaren fors gaan stijgen. Het ministerie van VWS heeft daarom al meerdere publiekcampagnes gelanceerd, waarin zorg- en welzijnprofessionals met passie over hun vak vertellen. Momenteel wordt er namelijk ook al een tekort aan personeel in de zorg ervaren 

Welke functies zijn er in de zorg?

Er zijn veel vacatures in de zorg zoals verzorgende IG en verpleegkundige. Maar welke functies zijn er nog meer in de zorg? Er zijn veel vacatures in de zorg in de omgeving van Ede. De meest voorkomende vacatures in de zorg in de omgeving van Ede lichten we graag toe.  

Verpleegkundige

Als verpleegkundige heb jij verzorgende en verpleegtechnische taken. Voorbeelden van werkzaamheden van een verpleegkundige zijn: aan- en uitkleden, wassen, afdrogen en verschonen van patiënten. Ook heb je als verpleegkundige administratieve, voorlichtende en coördinerende taken. 

Verzorgende IG

Als verzorgende IG lever je verzorging en psychosociale begeleiding. Dit doe je vooral in zorgsituaties die niet zo ingewikkeld zijn. In de meeste gevallen verleen je persoonlijke zorg en begeleiding in de leefsituatie van een zorgvrager. 

Gehandicaptenzorg

Als je gaat werken in de gehandicaptenzorg begeleid en verzorg je mensen met een beperking. Je begeleidt mensen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en opvoeding, maar ook persoonlijke verzorging. Ook help je mensen met wonen, school of werk. 

Verpleeghuiszorg

In de verpleeghuiszorg krijgen mensen behandelingen, verpleging, zorg en begeleiding in een beschermde woonomgeving. Als je gaat werken in de verpleeghuiszorg, dan zijn dit jouw werkzaamheden.  

Thuiszorg

Als je gaat werken in de thuiszorg help je mensen in hun eigen huis met alledaagse dingen. Naast de persoonlijke verzorging en huishoudelijke hulp, help je de mensen ook met verpleging en begeleiding.  

Jeugdzorg & welzijn

Als je gaat werken in de jeugdzorg en welzijn ga je bouwen aan de relatie met jongeren en hun omgeving. Je stelt een plan op zodat ze zonder zorg weer verder kunnen.  

Kinderopvang

In de kinderopvang houd je je bezig met het opvangen van kinderen. Je doet spelletjes met ze, geeft hun voldoende eten en drinken en zorgt dat ze op tijd hun slaapje doen. Ook maak je knutselwerkjes met ze en speel je met ze buiten. 

Bijbaan in de zorg

Ben jij op zoek naar een bijbaan in de zorg? Of wil jij alleen werken wanneer het jou uitkomt? JoeToe heeft verschillende vacatures in de zorg als bijbaan. Zo zit je niet direct vast aan een vaste baan en blijf je lekker flexibel als student! JoeToe zorgt ook voor vakantiewerk voor studenten van zorg-gerelateerde opleidingen. 

Salaris zorgmedewerker

Wat ga ik verdienen in de zorg in de omgeving van Ede? Als verzorgende IG zal je tussen de € 1.700 en € 2.950 gaan verdienen op basis van een fulltimedienstverband. Als verpleegkundige fluctueert het salaris tussen de € 1.850 en € 3.155 voor hetzelfde aantal uren. Tot slot verdient personeel in de gehandicaptenzorg tussen de € 1.800 en € 3.180, ook op basis van een fulltimedienstverband. 

Wat breng ik mee?

Werken in de zorg doe je niet zomaar. Er zijn namelijk wel een aantal eigenschappen die je nodig hebt als je gaat werken in de zorg in de omgeving van Ede. Zo beschik je over genoeg sociale vaardigheden, ben je een echte teamspeler en ben je emotioneel stabiel. Je maakt namelijk nogal wat mee. De zorg gaat 24/7 door waardoor jij flexibel moet zijn in werktijden. De ene week werk je nachtdiensten en de andere weken werk je middag- of avonddiensten. Beschik jij al deze eigenschappen? Dan is de zorg echt wat voor jou! 

Vacatures in de zorg in je mailbox

Werk zoeken is best lastig. Ben je op zoek naar vacatures in de zorg in de regio van Ede? En weet je niet wat precies bij jou past? Of zie je jouw gewenste vacature er nog niet tussen staan? Geen zorgen! Maak binnen een minuut een profiel aan waarin je jouw wensen aan ons doorgeeft. Wanneer we een geschikte vacature hebben sturen we je een email of bellen we je even. Maak jouw profiel aan!

Vacatures in de zorg

De zorg is een van de meest gewaardeerde sectoren. Werk jij binnenkort bij ziekenhuis de Gelderse Vallei of zorg jij voor de ouderen bij Opella? Niks is te gek! Bekijk onze meest recente vacatures in de zorg in de regio van Ede! 

Benieuwd naar het werken in een van onze andere sectoren? Andere zochten ook naar vacatures deze sectoren:

Ik zoek werk

Vacatures Logistiek medewerker vriescel checklist

Ik zoek personeel

Contact Heftruck in magazijn