Waarom werken als schoonmaker ideaal is?

Kom werken voor uitzendbureau JoeToe!

Als schoonmaker werken brengt veel voordelen met zich mee. Maar waarom eigenlijk? Wij hebben veel vacatures in de schoonmaak in de omgeving van Ede en merken dat dit steeds populairder wordt! Daarom hebben wij een aantal voordelen van werken als schoonmaker opgesomd.

Flexibele werktijden

Als schoonmaker werk je vaak relatief kortere diensten, wat zorgt dat er veel verschillende shifts zijn. Hierdoor kan je aangeven welke tijden voor jou handig zijn. Doordat je dit vaak pas een of twee weken van tevoren hoeft aan te geven, kan je goed om privégelegenheden heen plannen. Moet je bijvoorbeeld in de ochtend aan de slag voor je studie? Of wil je juist in de avond werken? Dat kan allemaal als je gaat werken in de schoonmaak. 

Salaris 

Je zou het misschien niet denken, maar als schoonmaker verdien je aanzienlijk hoger dan in andere sectoren. Vaak begint het salaris rond de € 11,44 en dit kan oplopen tot € 13,40 per uur naar mate je meer ervaring hebt. Voor jongeren die op zoek zijn naar een vakantiebaan of werk voor in de weekenden en avonduren, is de schoonmaak lekker bijverdienen. Zeker als je kijkt naar de andere branches. Bovendien profiteer je met het werken in de schoonmaak van de sterke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Stressbestendig 

Een goede zorgmedewerker is stressbestendig. Doordat het soms rennen en vliegen is tijdens diensten op beroerde tijden, moet je in staat zijn het overzicht te houden. Tenslotte gaat het in sommige gevallen om mensenlevens! Als iemand die je verzorgd een slechte dag heeft, moet je dit als verzorger niet op de kop gaan zitten. 

Werken op verschillende locaties 

Omdat je vaak voor een aantal uurtjes werkt, heb je niet altijd zin om ver te rijden. Doordat er genoeg werk is in de schoonmaak kan je ervoor kiezen om op verschillende locaties aan het werk te gaan. Door de grootte en diversiteit van het klantenportfolio van de verschillende schoonmaakbedrijven, kan je bijvoorbeeld kiezen om lekker dichtbij huis te werken. Denk aan kantoren, sportverenigingen, scholen en horeca. Zo kan je lekker op je fiets naar je werk! Maar je kan er ook een keer voor kiezen wat verder weg te reizen om te werken. 

Werken bij Uitzendbureau Joetoe

Bij uitzendbureau JoeToe vinden we dat je met plezier moet werken. We doen er alles aan om jouw droomvacature te vinden. Dit doen we onder andere door een profiel voor jou te schetsen. We zijn enorm flexibel en weten van aanpakken. Wil jij deze week nog aan het werk? Dat regelen we voor je!

Ik zoek werk

Naar vacatures Heftruck in magazijn

Ik zoek personeel

Naar contact Team overleg recruiters