Werken in de schoonmaak

Kom werken bij uitzendbureau JoeToe!

Schoonmaak vacatures

Werken in de schoonmaak

Ben jij ordelijk en heb jij thuis altijd alles brandschoon? Dan moet je zeker even kijken tussen onze schoonmaakvacatures. Als schoonmaker ben je lekker de hele dag bezig. Af en toe is het best zwaar werk, maar als schoonmaker werk je altijd met leuke collega’s. Bovendien leer je snel en raak je gewend aan het continue bezig zijn. 

Waarom werken in de schoonmaak

Als je gaat werken in de schoonmaak zijn er veel voordelen. Er is en zal altijd werk zijn in de schoonmaak. Iedereen komt namelijk graag in een schone omgeving. Bovendien zorgt het schoonmaakwerk ervoor dat je fit blijft. Doordat je de hele dag fysiek bezig bent hoef je daarna niet meer te sporten. Zo houd je tijd over voor andere leuke dingen.

Als schoonmaakmedewerker is dit wat we je bieden:

  • Veel werk in de regio Ede
  • Uitstekende arbeidsomstandigheden
  • Werken wanneer het jou uitkomt
  • Persoonlijke begeleiding
  • Leuke projecten

Salaris schoonmaker

Wat verdien ik als ik als schoonmaker aan de slag ga in de omgeving van Ede? Het salaris wat je verdient in de schoonmaak varieert tussen de € 1.570 en € 2.125 bruto. Dit is helemaal afhankelijk van ervaring, locatie en opleiding. Ben je onder de 21 jaar? Dan gelden er andere salarissen. 

Wat breng je mee?

Er zijn wel een aantal eigenschappen die je nodig hebt als schoonmaker. Om in de schoonmaak te werken moet je een echte teamspeler zijn. Ook is het vereist dat je behoorlijke kennis hebt van schoonmaakbenodigdheden en chemicaliën. Bovendien moet je een goede conditie hebben, omdat je de hele dag in beweging bent.  

Schoonmaak vacatures in je mailbox

Het zoeken van een geschikte vacature in de schoonmaak is best lastig. Ben je op zoek naar vacatures in de schoonmaak in de regio van Ede? En weet je niet wat precies bij jou past? Maak binnen een minuut een profiel aan waarin je jouw wensen aan ons doorgeeft. Wanneer we een geschikte vacature hebben sturen we je een email of bellen we je even. Maak jouw profiel aan!

Benieuwd naar het werken in een van onze andere sectoren? Bekijk ook de vacatures in deze sectoren:

Ik zoek werk

Vacatures Heftruck in magazijn

Ik zoek personeel

Contact Logistiek medewerker checklist